• folcika i bonsai drvce, poklon ideja
 • IMG_5213
 • IMG_5222
 • IMG_5228
 • IMG_5226
 • buba volkswagen i bonsai
 • IMG_5141
 • uuu
 • IMG_515'96

Bonsai – landscape edition No. 1

255,00

Da li Vam se nekada dogodilo da zaboravite gde ste parkirali vaš automobil? Naš tim je kroz minijaturne naočare i dosta mašte upravo oživeo jednu takvu situaciju. Ovim povodom napraviljeno je posebno bonsai drvo, spremno za suživot sa jednom davno parkiranom „bubom“. Zimzeleno lišćarsko bonsai drvo staro je preko 7 godina i izrađeno je od kozokrvine. Prilikom stvaranja pejzažnog bonsai drvceta naš tim je uključio više umetnika a pre svega; maketare, keramičare, vrtlare, i naravno bonsai majstora. Kolekcija „landscape“ bonsai drvca predstavlja jedinstveni sklop perena sa drvenastim biljkama koje zajedno mogu opstati uz minimalno održavanje i redovno zalivanje tokom leta.
Prilikom kupovine pejzažnog bonsai drvceta možete preuzeti „online“ brošuru sa uputstvom za održavanje pejzažnog bonsai drvceta. Prva presadnja se obavlja nakon godinu dana od kupovine i besplatno je možete obaviti u našem studiju.

 • Ukoliko imate pitanje kontaktirajte nas na
  telefon +381(0)63/7478-018 ili preko naše FACEBOOK STRANICE

  Informacije o troškovima dostave

  Troškovi dostave su 330 din po biljci. Plaćanjem pouzećem u dinarskoj protiv vrednosti

Kategorija:

Opis Proizvoda

Da li Vam se nekada dogodilo da zaboravite gde ste parkirali vaš automobil? Naš tim je kroz minijaturne naočare i dosta mašte upravo oživeo jednu takvu situaciju. Ovim povodom napraviljeno je posebno bonsai drvo, spremno za suživot sa jednom davno parkiranom „bubom“. Zimzeleno lišćarsko bonsai drvo staro je preko 7 godina i izrađeno je od kozokrvine. Prilikom stvaranja pejzažnog bonsai drvceta naš tim je uključio više umetnika a pre svega; maketare, keramičare, vrtlare, i naravno bonsai majstora. Kolekcija „landscape“ bonsai drvca predstavlja jedinstveni sklop perena sa drvenastim biljkama koje zajedno mogu opstati uz minimalno održavanje i redovno zalivanje tokom leta.
Prilikom kupovine pejzažnog bonsai drvceta možete preuzeti „online“ brošuru sa uputstvom za održavanje pejzažnog bonsai drvceta. Prva presadnja se obavlja nakon godinu dana od kupovine i besplatno je možete obaviti u našem studiju.
-Vrsta: Kozokrvina
-Starost: 7 godina
-Ekspozicija: polusenka/sunce (preporučljivo eksterijer)

Recenzije

Još nema komentara.

Be the first to review “Bonsai – landscape edition No. 1”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *