Bonsai drvo iz B serije, početna je verzija iz našeg studija, i kao takva postoji u više oblika krošnje. Ovo drvce starosti je do 5 godina i prodaje se zajedno sa posudom kako je i prikazano na slici.

Inspiracija:Ovo zimzeleno drvce od kleke formirano je po ugledu na četinare koji rastu na velikim nadmorskim visinama, odnosno planinskim vrhovima. Drveće nastalo u toj sredini često ima karakterističnu krošnju koja nastaje učestalim udaranjem gromova o sam vrh krošnje. Kako se četinari granaju monopodijalno, dolazi do formiranja specifičnog novog tipa grananja koji za rezultat ima fenomenalne oblike.
Posuda: Biljka se prodaje u terakota glinenoj posudi koja je izrađena tehnikom kalupa.

Pravilnim negovanjem, bonsai može dostići starost preko 300 godina. Uz biljku takođe dobijate online priručnik u kome je detaljno objašnjeno održavanje i dalje oblikovanje.

Poručivanje: Za razliku od „A“ serije gde se drvca prodaju baš kako su i fotografisana, zbog veće količine i izbora „B“ serije, imamo više različitih primeraka koji su drugačiji po obliku krošnje. Ukoliko želite da izaberete konkretno drvce po vašem ukusu, molimo vas da prilikom poručivanja kontaktirate naš tim, koji će vam poslati drvca koja su na stanju.
Ponudu zatražite na: bonsaiprodaja@gmail.com ili pozivom na 0637478018